K2 PIPI SUSI 6201022

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Pipa SUC K2 perusahaan Yamato (piso set) mesthi digawe dhewe, PIP SUCI K2 perusahaan Yamato misuwur kanthi dosis sing akeh lan uga kualitas sing apik banget. Kualitas produk pengganti K2 SUCTION PIPE (set pisau) ing pasar ora bisa dibandhingake karo sing asli. Set PIPE K2 U2 kita nggunakake bagean lan akurasi perakitan sing padha karo Pipa U2 K2 perusahaan Yamato. Badan utama yaiku kabeh bahan tembaga, sawise welding electroplating, kanggo mesthekake katon apik, tembok njero awak utama K2 SUCI PIPE diolesi, kanggo nggawe awak utama K2 SU2 PIPE ora bakal ngeruk kain, nyebabake sumbatan growong utama. Koordinasi piso tetep lan piso obah iku penting banget, mula kita ngerti titik lan proses iki miturut akurasi gambar kanggo njamin efek pemotongan kain pisau tetep lan piso obah. Piso obah lan piso tetep kabeh digunakake Aksesoris asli perusahaan YAMATO, sanajan P2 SUSI K2 kudu terus obah nganggo mesin saben dinane, piso obah lan piso tetep bisa digunakake luwih saka setaun, utawa malah luwih dawa. Sanalika, kita nambahake katun kanthi minyak pelumas ing alat sing obah kanggo nyuda panggunaan istirahat alat. Supaya bisa nggunakake macem-macem mesin, kita bisa nyedhiyakake macem-macem solusi lan aksesoris instalasi, kanggo mesthekake yen pelanggan bisa gampang ngrakit awake dhewe. Kita uga duwe kolektor bledug sing apik lan regane murah, nanging amarga akeh bledug, pelanggan bisa nganggep sumber sacara lokal kanggo nyuda ongkos kirim saka kolektor bledug, Alat alat K2 utamane diwenehake menyang pabrikan piranti gedhe ing China. Kanggo pelanggan pungkasan, kinerja biaya kolektor bledug pancen apik banget.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita