Filter Minyak

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Mesin jahit asli mesin jahit YAMATO , nomer pérangan yaiku 6100296 , cocog kanggo juki pegasus Siruba Brother lan mesin jahit merek kondhang liyane, umume digunakake ing macem-macem jinis mesin, model mesin jahit sing cocog duwe jarum limang jarum mesin jahit, rata mesin seaming 1500, YAMATO CC2700 , YAMATO CF2300 , YAMATO CZ6000 , YAMATO CZ6500 YAMATO VC1700 , YAMATO VT1500 , YAMATOZ7000 , YAMATO Z7500, meh kabeh filter minyak mesin jahit dibutuhake, babagan cincin penyegelan filter minyak yaiku nggunakake cincin segel karet, saringan minyak ing njeron nganggo pigura dhukungan logam, lan kayu jaring waja.

Filter minyak nggunakake kertas saringan kuning sing dilapisi, Filter minyak nggunakake kerapatan, kekuatan saringan kertas sing dhuwur, bisa nyaring sebagian besar kotoran, nggawe mesin luwih lancar, yen filter oli minyak saringan minyak bisa nyebabake adsorpsi impurities mesin jahit, nyepetake umur layanan mesin jahit, kanggo nggunakake saringan minyak sing apik bisa nggawe mesin mlaku suwe, mula panggunaan periode wektu filter, disaranake paling ora setengah taun suwene ganti anyar. Mung kanthi cara iki, kualitas operasi mesin jahit bisa dijamin.

Rega saringan minyak murah banget, kontrol kualitas sing ketat, Efektif banget, lan asring didol ing njero ruangan lan ing luar negeri, kanthi pelanggan wis suwe tuku. Bagean asli sing mumpuni iki bisa nggawe penyesuaian mesin kanthi luwih cepet, luwih adaptasi kanggo njahit kain khusus, lan umur luwih dawa, sing nyuda biaya panggunaan pelanggan. Perusahaan kami duwe peralatan inspeksi lengkap lan inspektur sing berpengalaman kanggo mesthekake bagean-bagean sing mlebu lan ninggalake perusahaan kita kabeh bagean sewing asli kelas A. Kita mung nyedhiyakake aksesori jahitan Asli YAMATO.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita