PEMEGANG KECAM C.SET

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

YAMATO FD mesin jahit piso nduwe kerah com.set , Struktur wadhah piso FD C.SET kayane sederhana, nanging amarga gerakane terus-terusan nggunakake mesin jahit, resistensi nyandhang wadhah piso mbutuhake sarat sing dhuwur , lan kanggo mesthekake stabilitas piso motong nalika nglereni kain, presisi perakitan uga sarat dhuwur. Amarga pelanggan pungkasan sing duwe Knife mindhah pisau pemotong pisau, Sajrone kerja terus-terusan, kesalahan bakal nambah, obah piso lan piso tetep pas kanggo motong kain sing berlebihan, mula saka awak utama wadhah Knife, saben ukuran pas penting banget, ora mung kanggo njaga kelancaran gerakane, nanging uga kanggo ngontrol reresik sing cocog ing antarane saben bagean. Kanggo njamin resistensi nyandhang bar alat pers, kita nyelehake krom hard ing permukaane, sanajan nambah biaya produksi, nanging nambah resistensi nyandhang sakabehe Knife. , kita nggawe bolongan njero batang alat tekanan wadhah piso, lebokake garis minyak lan minyak pelumas, lan gawe bolongan link njero lan njaba ing bagean kontak antarane rod alat tekanan lan wadhah Knife, kanggo priksa manawa bisa dilumasi nalika obah. Desain iki uga bisa nambah daya tahan wadhah Knife. Saiki, produsen ing pasar kurang ngerti persyaratan fungsional sing duwe Knife, lan ora gelem nambah biaya kanggo nyebutake kualitas, mula umume produk ing pasar regane murah banget, kualitase ora apik, lan ala banget kanggo digunakake. Pandhuan kren sing duwe piso yaiku dipasang menyang pabrikan mesin jahit mewah ing China.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita