Angkat feed eksentrik com.set

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Perusahaan kami ngasilake macem-macem komponen rod penghubung werni-tembaga-aluminium, sing digawe saka bahan sing padha karo Pegasus lan Yamato Jepang, lan nggunakake peralatan lan teknologi produksi kelas dunia kanggo mesthekake yen kasar saka batine, Yamawa asli papat jarum enem benang bal kepala sing nyambungake rod, nggunakake bahan tahan aus, area kontak bola gedhe, lancar banget, lan bal njaba ana ing Ra0.15μm. Babak kasebut ana ing 0,003mm, lan sawise kabeh ukuran bal ing njero lan njaba diukur, pencocokan siji-sijine dileksanakake kanthi prematur supaya kesenjangan sing cukup.

Kita ngerti banget babagan atose saben bolongan minyak, saben sekrup lan saben bagean, kanggo mesthekake yen produk duwe umur layanan luwih saka 3 taun, lan wis diverifikasi digunakake kanthi nyata. Iki padha karo produk sing padha ing Jepang lan Taiwan. Sanalika, kita terus-terusan nggawe luwih akeh rod penghubung bal-mburi, ngarahake mesin material sing kandel lan mesin bahan tipis, Mesin jahit minyak lan mesin jahit tanpa minyak, kanggo ngapikake bahan lan proses kanggo nemoni luwih akeh pelanggan kabutuhane Sawise kerja keras pirang-pirang taun, kita nyedhiyakake aksesori kanggo akeh perusahaan mesin jahit mewah ing China, lan ngukir logo dhewe ing saben batang penghubung kanggo nyedhiyakake pangenalan luwih dhuwur lan tanggung jawab luwih akeh kanggo para pelanggan.

YAMATO Feed lift eccentric com.set kalebu jinis ing ngisor iki:
3020056 (3020056 + 68069/110004), com drive set feed, jinis mesin : YAMATO FD-62G FD-62DRY FD-65

3020058, com drive set feed, jinis mesin : YAMATO FD-62G FD-62DRY FD-65

3020060, batang sambungan sambungan Looper com.set, jinis mesin : YAMATO FD-62G FD-62DRY FD-65

3020067 , rod sambungan com.set, jinis mesin : YAMATO FD-62G FD-62DRY

3020040, LIVPER LEVER DRIVING ROD C, SET, jinis mesin : YAMATO FD-62G FD-62DRY FD-65, lan PEGASUS E256
Feed lift eccentric com.set (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita