Bar Pakan

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

cp3-(3)

Kita duwe macem-macem jinis feed bar, kalebu CZ Feed bar, VF Feed bar, AZ Feed bar, FD Feed bar, VT Feed bar, VG Feed bar, VC Feed bar, VE Feed bar, feed bar material yaiku SCM415, sawise carburizing lan quenching, hardness HV> 650, kanthi resistensi nyandhang dhuwur lan kenceng ing njero, rata-rata saben pigura untu kudu dikontrol sajrone 0,01mm, lan kekasaran permukaan kudu dikontrol ing RA0.2. Slider tembaga slider braket yaiku khusus paduan tembaga kanthi kapasitas panyimpenan minyak sing njamin pelumasan sing luwih apik kanggo komponen feed bar kanthi kecepatan dhuwur. Bilah feed lan slider uga dicocogake siji-sijine kanggo ngamanake area kontak sing optimal lan area kontak maksimal. Bar feed kita padha karo sing asli karo Yamato. Kajaba iku, kita uga bisa nyediakake Shing Ray 787 lan 720 bar feed, sing kalorone kalebu kualitas asli.

Original accessoreis Co., Ltd bisa nyedhiyakake luwih saka 90% aksesoris asli merek Yamato, uga kabeh aksesoris konvensional. Duwe saluran kaya ngono utamane amarga bos Chen Jiali makarya ing Yamato minangka tuku. manager suwene 12 taun, lan dheweke ngerti banget babagan kabeh sistem produksi alat jahit ing Tiongkok, lan bisa menehi pelanggan bagean asli saka macem-macem merek mesin jahit sing diproduksi ing China. Yen sampeyan butuh aksesoris Yamato, cukup golek Ningbo Original Accessories Co ., Ltd. Kanggo aksesoris merek liyane kajaba aksesoris Yamato, pelanggan sing mbutuhake jumlah akeh lan aksesoris asli uga bisa takon karo perusahaan kita.

Kita duwe hak impor lan ekspor lan bisa nyedhiyakake layanan siji-mandeg kanggo para pelanggan. Sanalika, kanggo njamin "kualitas asli", kita dilengkapi peralatan inspeksi lengkap lan inspektur sing berpengalaman. Kualitas minangka gesang kita, lan kita mesthi netepi. Nomer Asli Aksesoris Co., Ltd yaiku nggawe aksesoris asli kelas internasional. Muga-muga luwih ngerti luwih akeh pelanggan lan mitra ing saindenging jagad kanggo nggawe rantai industri aksesoris sewing asli.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita