FD Feed bar 68106

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

YAMATO Original FD sewing machine feed bar , amarga karakteristik tampilan mesin YAMATO FD, feed bar saka mesin jahit FAM asli YAMATO luwih dawa tinimbang mesin jahit liyane, saengga duwe kesulitan ngasilake paling dhuwur.

Kesulitan utama yaiku ing ngisor iki patang poin:

Kaping pisanan, Flatness saben feed bar kudu dikontrol ing 0,003. Kanggo feed feed dawa lan lancip, deformasi quenching gedhe.

Titik nomer loro, kelancaran geser tengah feed bar. Amarga lumahing kontak aksesoris phase slider ora tetep lan proses kaping siji, flatness sisih ngisor alur geser lan flatness plate tutup dibutuhake luwih dhuwur, lan paralelisme alur geser uga kudu dipesthekake.

Titik kaping telu, presisi alur slide bar ing feed bar ngarep padha karo bolongan bar slide ing feed bar mburi, supaya bisa lancar saka loro feed bar. Kanggo tujuan iki, kita gunakake perlengkapan pangolahan khusus, uga pengalaman produksi pirang-pirang taun.

Titik nomer papat, kita nggunakake forging blank, bisa njamin kinerja feed bar sing apik, nanging nambah kesulitan proses lan biaya produksi. Bar feed minangka salah sawijining bagean paling penting ing kabeh mesin, supaya kita bisa njamin kestabilan segawon Pakan nalika mesin jahit bisa digunakake, uga mesin bocor minyak lan swara mesin. Iki minangka indeks penting kanggo kinerja sing apik utawa kinerja sing ora apik kanggo kabeh mesin jahit. Sawise riset lan taun suwene verifikasi pangembangan lan produksi massal, presisi feed bar kita bisa nyukupi kebutuhan mesin jahit kelas dunia.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita