FD press press 3027177

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Kaki presser Yamato FD bisa diarani sikil pencet sing paling angel ing industri mesin jahit. Pelanggan duwe syarat sing dhuwur banget kanggo penerapan, daya tahan, lan swara. Kaping pisanan, penerapan, supaya bisa nyukupi kebutuhan jahitan sing beda kekandelan kain, sikil presser bisa dipérang dadi telung spesifikasi kanggo njahit bahan tipis, bahan medium-tebal lan bahan kandel; miturut bentuk nglereni kain, bisa dipérang dadi sikil presser siji-potong. Lan sikil penet pindho; miturut jembaré pemotong, bisa dipérang dadi sikil presser piso sing amba lan sikil presser piso sempit; ngelingi bedane piring spring presser, puluhan sikil presser sing beda bisa diatur lan digabung.

Titik liyane yaiku daya tahan sikil presser, sing biasane ditampilake ing telung poin ing ngisor iki.

Kaping pisanan, pin sendi lan bolongan cocog. Kabisan lan reresik pin lan bolongan kudu dhuwur. Yen ora, swara lan Line sing ora normal bakal bengkok bakal katon sawise sikil presser digunakake sajrone rong utawa telung wulan.

Sing nomer loro yaiku bahan sikil penekan. Piring spring presser sikil tipis kaya ngono ora bisa dipadamake, lan mung bisa gumantung saka atose bahan kasebut dhewe kanggo njamin resistensi lan elastisitas nyandhang. Saiki kita tuku bagean saka Jepang lan Taiwan.

Sing nomer telu yaiku bahan pemotong. Mirip karo persyaratan piring spring presser, daya tahan pemotong uga gumantung karo sifat-sifat bahan kasebut lan perawatan permukaan. Saiki nggunakake glathi digawe ing Jepang lan Taiwan. Kanggo mesthekake yen ketahanan sikil presser saya tekan kahanan sing ideal. Pungkasan yaiku swara saka sikil presser. Swara sajrone nggunakake sikil presser gumantung saka akurasi rakitan Press press. Para pekerja majelis kita duwe pengalaman rakitan meh 20 taun ing perusahaan YAMATO. Proses perakitan nggunakake akeh perlengkapan. Kajaba iku, kita wis nambah aksesoris sikil presser lan nambah masalah para pelanggan. Saiki, kualitas sikil presser kita luwih apik tinimbang Jepang lan Taiwan, lan ditresnani banget dening pabrikan mesin jahit mewah ing China.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita