Pompa Minyak FD 3020480

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Desain pompa minyak mesin jahit FD perusahaan Yamato pancen cerdas lan istimewa. Pompa minyak mung nggunakake 4 pinion sing padha lan sepasang gir nyopir lan drive kanggo mbentuk rong sistem pasokan minyak independen. Struktur kasebut gampang banget, nanging awak pompa minyak lan gir Persyaratan akurasi dhuwur banget. Antarane awak lan gir pompa minyak, papat gir pinion kabeh duwe persyaratan presisi tinggi, bolongan njero lan pasuryan pungkasan duwe syarat vertikal, toleransi tebal gir kudu ing 0,01mm, lan konsistensi lan ketepakan profil untu uga nuntut banget. Sing paling angel yaiku gir. Perawatan burr permukaan kudu mesthekake kabeh burrs diilangi, supaya gerakan pompa minyak bisa lancar. Akurasi awak pompa uga dhuwur banget, lan pusat mesin kudu ngrampungake kabeh prosedur sawise clamping kanggo mesthekake toleransi lowongan. Tabung kita yaiku pipa tembaga Ungu sing ditekuk banjur diladeni. Kanthi tampilan sing ayu, bisa ditekuk kanthi sewenang-wenang kanggo nyukupi kebutuhan majelis lan panyesuaian. Kanthi dhasar komponen presisi tinggi, persyaratan proses perakitan uga dhuwur banget. Buruh majelis kita duwe pengalaman rapat meh 20 taun. Akeh perlengkapan sing digunakake ing proses perakitan kanggo mesthekake gerakan sing lancar lan panyegelan pompa minyak luwih apik. Sawise dirakit, kita kudu nindakake pompa minyak awal. Wektu mlaku yaiku 24 jam. Pungkasan, tekanan minyak lan laju aliran ing loro-lorone dites kanggo mesthekake yen ana ing kisaran sing dibutuhake. Saiki, pompa minyak kita bisa diuripake kanthi manual kanthi muter roda tangan. √Čling pasokan minyak sing jelas, sing ditresnani pabrik mesin jahit mewah ing China.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita