FAQ

Pitakon Kerep

Cara njamin kualitas asli

Tuku barang saka pabrik asli saka macem-macem merek kanggo nggawe manawa asli.
Inspektur kualitas bakal mriksa miturut gambar sadurunge dadi pergudangan.

Carane mbayar barang

Kita bisa ndhukung macem-macem cara pembayaran, kayata: Transfer bank, paypal, Xtransfer, Transfer Wechat, Alipay, Transfer Alibaba, Western union.

Proses kerja sama

Entri-kuotasi-urutan-pangiriman wektu-mbayar-nyiyapake barang-pangiriman barang.

Cara Ngangkut

Dhukungan DHL TNT express, transportasi segara.

Paket

Saben bagean dikemas kanthi individual ing kantong plastik.
Kemasan nganggo karton standar (nganggo logo perusahaan) lan pita pengepakan sadurunge dikirim.

Sawise nampa barang, nemokake bedane kualitas lan jumlah

Hubungi Tracy, manajer sales langsung, lan kita bisa ngonfirmasi alasane kanthi bebarengan. Yen perusahaan tanggung jawab, perusahaan bakal tanggung jawab lengkap.

Apa ana jumlah pesanan minimum?

YAMATO, JUKI, BROTHER, KINGTEX Suku cadang bisa eceran , ora duwe jumlah order minimal, PEGASUS KANSAI SIRUBA mung bisa tuku saka pabrik saiki duwe jumlah pesanan minimum.

Jumlah nemtokake rega, Rega bakal luwih disenengi yen jumlahe luwih gedhe.

Bayaran barang

Yen jumlah gedhe, kita bakal nanggung barang domestik ing China, nanging ora bakal nggawa barang internasional.

Waktu kuotasi lan wektu pangiriman.

Kutipan biasane digawe sajrone telung dina.
Wektu pengiriman biasane sajrone sepuluh dina.

Integrasi industri lan perdagangan utawa sudagar?

Integrasi industri lan perdagangan , Kita duwe pabrik lan perusahaan dagang, nanging sebagian besar tuku saka pabrik liyane.

Pengin kerja sama kita?