Profil Perusahaan

Sapa Kita

Panyedhiya aksesoris Asli YAMATO

Kami utamane nyedhiyakake aksesoris kelas A asli YAMATO Jepang.

Ningbo Original Accessories Co, Ltd minangka perusahaan aksesoris jahit sing nggabungake industri lan perdagangan. Perusahaan kasebut didegake dening klompok Chen Jiali sing duwe pengalaman tuku luwih saka 12 taun ing Ningbo YAMATO Company. Kita jelas banget babagan saluran tuku YAMATO .Ada luwih saka 3000 jinis bagean Yamato ing omah kita, Grosir lan eceran aksesoris jahitan asli Jepang YAMATO, lan nyedhiyakake aksesoris kanggo JUKI, SIRUBA, KINGTEX lan mesin jahit mewah liyane perusahaan

aboutimg (1)
aboutimg (2)