Babagan Kita

Sapa Kita

Panyedhiya aksesoris Asli YAMATO

Kami utamane nyedhiyakake aksesoris kelas A asli YAMATO Jepang.

Ningbo Original Accessories Co, Ltd minangka perusahaan aksesoris jahit sing nggabungake industri lan perdagangan. Perusahaan kasebut didegake dening klompok Chen Jiali sing duwe pengalaman tuku luwih saka 12 taun ing Ningbo YAMATO Company. Kita jelas banget babagan saluran tuku YAMATO .Ada luwih saka 3000 jinis bagean Yamato ing omah kita, Grosir lan eceran aksesoris jahitan asli Jepang YAMATO, lan nyedhiyakake aksesoris kanggo JUKI, SIRUBA, KINGTEX lan mesin jahit mewah liyane perusahaan

aboutimg (1)
aboutimg (2)

Apa sing Kita LAKUKAN?

Grosir lan eceran aksesoris asli : YAMATO
Grosir aksesoris asli: JUKI, PEGASUS, BROTHER, SIRUBA, KANSAI, KINGTEX

opter

"Bebener luwih akeh tinimbang bathi" lan "Mung Adol Aksesoris Jahit Asli"

Perusahaan kasebut ngetrapake prinsip "kabeneran luwih gedhe tinimbang bathi" lan "mung adol aksesoris sewing asli", nyedhiyakake pelanggan aksesoris jahitan mewah ing saindenging jagad. Kita mesthi ngutamakake kualitas. Kabeh barang bakal dipriksa dening personel inspeksi kualitas sadurunge dikirim, lan bakal dikirim mung sawise kualitas dikonfirmasi.

Budaya Perusahaan

Ing mbesuk, kita ngarep-arep bisa kekancan karo pabrikan lan pelanggan sing asli saka omah lan manca negara kanggo nyedhiyakake layanan kanggo produksi lan pemasaran mesin jahit mewah ing industri. Sanalika, ayo perusahaan dadi "Ningbo sewing station", lan welcome perusahaan.

Office environment

Nilai Merek

Sawise luwih saka 5 taun pembangunan lan inovasi terus-terusan, Ningbo Original Accessories Co, Ltd wis dadi pabrikan China sing misuwur lan produsen aksesori jahit sing misuwur. Ing bidang aksesoris jahitan mewah, Ningbo Original Co., Ltd wis nggawe kualitas lan merek sing unggul.

Office environment2

Pabrik pabrik ngasilake macem-macem komponen rod penghubung werni-tembaga-aluminium

Kita ngerti banget babagan atose saben bolongan minyak, saben sekrup lan saben bagean, kanggo mesthekake yen produk duwe umur layanan luwih saka 3 taun, lan wis diverifikasi digunakake kanthi nyata. Iki padha karo produk sing padha ing Jepang lan Taiwan. Sanalika, kita terus-terusan nggawe luwih akeh rod penghubung bal-mburi, kanggo nambah bahan lan proses kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan. Sawise kerja keras pirang-pirang taun, kita nyedhiyakake aksesori kanggo akeh perusahaan mesin jahit mewah ing China, lan ngukir logo dhewe ing saben batang penghubung kanggo nyedhiyakake pangenalan luwih dhuwur lan tanggung jawab luwih akeh kanggo para pelanggan.

Pamriksa kualitas

Inspektur kualitas kita kerja ing perusahaan YAMATO suwene 13 taun lan wis ngerti tata cara inspeksi ing macem-macem bagian. Sadurunge kabeh barang dilebokake lan dikirim, bakal dipriksa dening inspektur kualitas kanggo mesthekake yen bagean sing apik dikirim menyang pelanggan. Yen bagean kasebut ora duwe kualitas apik, kita bakal ngasilake bagian kasebut menyang pabrik, lan kita bakal mesthekake yen bagean sing dikirim menyang pelanggan asli lan kualitas apik.

bfe5969186229b16add258d590c1699
Quality inspection (1)
Quality inspection (2)

Simpenan

Kita bisa nyuplai meh kabeh bagean YAMATO sing digawe ing china daratan lan duwe luwih saka 3000 jinis bagean YAMATO Umum sing kasedhiya ing stok, bagean-bagean ing stok bisa nyepetake wektu tunggu pelanggan.

/about-us/#stock
Stock

Presentasi Tim

Team Presentation (1)

Jiali Chen

Manajer umum pangadeg perusahaan kita, duwe luwih saka 12 taun pengalaman tuku ing Ningbo YAMATO.

Team Presentation (2)

Jason Zhu

Manajer bisnis, kerja dadi supervisor bermutu ing perusahaan asing suwene 10 taun, lan ketat kontrol kualitas ing Ningbo YAMATO.

Team Presentation (3)

John Zhang

Manajer penjualan, wis kerja ing industri suku cadang sajrone wolung taun lan duwe keahlian sing dhuwur ing bisnis komponen.

Team Presentation (5)

Kangen lv

QC, ing perusahaan manca sing melu inspeksi kualitas luwih saka sepuluh taun, kabeh produk sadurunge dikirim bakal dipriksa dening inspektur kualitas, ora kualifikasi bakal bali menyang pabrik, kita mung bakal ngirim produk paling asli kanggo pelanggan ing Ningbo YAMATO.

Team Presentation (4)

Tracy

Manajer perdagangan manca negara, Sinau karo bisnis perdagangan manca asing, Kanggo nggawe pelanggan dadi target, ngupayakake ngatasi masalah kanggo para pelanggan.