• aboutimg

babagan kita

Ningbo Original Accessories Co., Ltd. yaiku perusahaan aksesoris jahit sing nggabungake industri lan perdagangan. Perusahaan kasebut didegake dening klompok Chen Jiali sing duwe pengalaman tuku luwih saka 12 taun ing Ningbo YAMATO Company. Kita jelas banget babagan saluran tuku YAMATO .Ada luwih saka 3000 jinis bagean Yamato ing omah kita, Grosir lan eceran aksesoris jahitan asli Jepang YAMATO, lan nyedhiyakake aksesoris kanggo JUKI, SIRUBA, KINGTEX lan mesin jahit mewah liyane perusahaan

Feed Bar

Bar Pakan

Kita duwe macem-macem jinis feed bar, kalebu CZ Feed bar, VF Feed bar, AZ Feed bar, FD Feed bar, VT Feed bar, VG Feed bar, VC Feed bar, VE Feed bar, feed bar material yaiku SCM415, sawise carburizing lan quenching, hardness HV> 650, kanthi resistensi nyandhang dhuwur lan kenceng ing njero, rata-rata saben pigura untu kudu dikontrol sajrone 0,01mm, lan kekasaran permukaan kudu dikontrol ing RA0.2. Slider tembaga slider braket yaiku khusus paduan tembaga kanthi panyimpenan minyak ...

Feed lift eccentric com.set

Angkat feed eksentrik com.set

Perusahaan kami ngasilake macem-macem komponen rod penghubung werni-tembaga-aluminium, sing digawe saka bahan sing padha karo Pegasus lan Yamato Jepang, lan nggunakake peralatan lan teknologi produksi kelas dunia kanggo mesthekake yen kasar saka batine, Yamawa asli papat jarum enem benang bal kepala sing nyambungake rod, nggunakake bahan tahan aus, area kontak bola gedhe, lancar banget, lan bal njaba ana ing Ra0.15μm. Babak kasebut ana ing 0,003mm, lan ...

Aluminum rod

Rod aluminium

Ningbo Original sewore accessoreis Co., Ltd mrodhuksi kabeh jinis rod rod nyambungake wesi tembaga-aluminium, sing digawe saka bahan sing padha karo Pegasus lan Yamato Jepang, lan nggunakake peralatan lan teknologi produksi kelas dunia. Nduwe teknologi canggih lan andal kualitas produk. Rod penghubung aluminium kita umume digunakake ing mesin jahit overlock Yamato CZ AZ AZF. Hubungane karo bal wis dibayangke khusus, (Lan bola saka tiruan yaiku ...

Oil Filter

Filter Minyak

Mesin jahit asli mesin jahit YAMATO , nomer pérangan yaiku 6100296 , cocog kanggo juki pegasus Siruba Brother lan mesin jahit merek kondhang liyane, umume digunakake ing macem-macem jinis mesin, model mesin jahit sing cocog duwe jarum limang jarum mesin jahit, rata mesin seaming 1500, YAMATO CC2700 , YAMATO CF2300 , YAMATO CZ6000 , YAMATO CZ6500 YAMATO VC1700 , YAMATO VT1500 , YAMATOZ7000 , YAMATO Z7500, meh kabeh filter minyak mesin jahit dibutuhake, babagan segara filter minyak ...